Reklam

• APK Durumu

Softonic incelemesi

Anaokulu Matematik - Çocuklar için Eğitici Bir Matematik Oyunu

Kindergarten Math, Jet Mobile Labs tarafından geliştirilen bir Android oyunudur ve ilkokul öğrencilerine matematik öğretmek için yaratıcı bir yaklaşım sunar. Bu ücretsiz eğitici matematik oyunu, çocukların matematik becerilerini pratik yapmalarına ve hesaplama hızlarını geliştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Oyunda artan zorluk seviyesine sahip 65'ten fazla seviye bulunur ve çocuklar toplama, çıkarma, pozitif ve negatif sayılar üzerinde işlemler, iki ve üç argümanlı işlemler yapabilirler. Ayrıca, çocuklar Geometri Şekilleri, Eşitlik, Yer, Zaman, Tarih/Ay/Yıl ve temel toplama ve çıkarma öğrenebilirler.

Kindergarten Math'ın en iyi oyuncuların ve başarıların sıralaması gibi en iyi özelliklerinden biridir. Ebeveynler ve öğretmenler Gmail, SMS, Facebook, Twitter ve diğer yöntemler aracılığıyla birbirlerine bilgi gönderebilirler. Uygulama kullanımı kolaydır ve matematik becerilerini geliştirmek isteyen çocuklar için mükemmeldir.

Genel olarak, Kindergarten Math, çocuklar için mükemmel bir matematik çalışması ve ebeveynler için büyük bir meydan okumadır. Eğlenceli ve ilgi çekici bir eğitici matematik oyunu arıyorsanız, Kindergarten Math harika bir seçenektir.

Program diğer dillerde mevcuttur

Kindergarten Math APK için Android

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.0.12

(0)
  • APK Durumu

Kindergarten Math hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Kindergarten Math denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam